Notícies

Pàgina 1 de 28
 • 20 de març de 2018 Licitació per la gestió del bar de les piscines municipals

  L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha aprovat la convocatòria del procediment per fer efectiva l'adjudicació del contracte de serveis per la gestió del bar de les piscines municipals.

  Fins el 20 d'abril, els interessats podran presentar la documentació d'acord amb els requisits formals especificats en el plec de clàsules administratives particulars, els quals es poden descarregar en el perfil del contractant de la web municipal

   

   

   

   

   

   

   

 • Cartell Troba el Click perdut 19 de març de 2018 Setmana del comerç

  Del 19 al 25 de març de 2018, amb motiu de la II Setmana del Comerç que promociona la Generalitat de Catalunya, Sant Fruitós Comerç Actiu organitzarà diferents actes.

 • 16 de març de 2018 AVÍS- Tall temporal en el subministrament d'aigua

  Dilluns 19 de març, entre les 9:00 i les 13:00 hores del matí, es realitzaran talls temporals en el subministrament de l'aigua al C/ Arquitecte Gaudí, C/ Cervantes i C/Ramon i Cajal a causa de treballs per a la substitució d'un buidador al carrer Cervantes.

  Per qualsevol incidència, els afectats poden trucar al telèfon d'atenció a l'usuari, el 93 872 55 22.

 • 16 de març de 2018 AVÍS La caminada prevista per dissabte, dia 17 de març, queda anul·lada per motius organitzatius

  La camida gratuïta, dins del marc del dia internacional de la dona, programada per demà dia 17 de març no es podrà realitzar per temes organitzatius.

  En breu es proposarà nova data.

  Discupeu per les molèsties.

 • Votació FME2018SFB 15 de març de 2018 Votació Concert Jove - Festa Major d'Estiu 2018

  Per la Festa Major d'Estiu 2018 està previst que hi haurà dos concerts joves. El del divendres 29 de juny que s'anunciarà properament i portarà un dels grups de moda del panorama català. I el del dissabte 30 de juny que s'escollirà per votació popular.

 • 13 de març de 2018 Ajuntament contractarà 4 persones que es troben en situació d'atur mitjançant un nou Pla d'Ocupació

  L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages contractarà en breu a 4 persones en el marc d’un nou Pla d’Ocupació destinat a la contractació de persones en situació d’atur. Es preveu que al llarg de l’any s’obrin nous Plans d’Ocupació durant el segon i tercer trimestre.

 • 9 de març de 2018 L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages guanya la sentència de Fibracat

  El jutjat contenciós administratiu número 10 de Barcelona ha donat la raó a l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i ha desestimat el recurs presentat per l’empresa ALTA TECNOLOGIA EN CIMUNICACIONES S.L. (Fibracat) respecte la liquidació tributària emesa per l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages.

 • actes 8 de març 8 de març de 2018 Altres actes dins del marc del dia internacional de les dones

  L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha programat una caminada popular gratuïta pel proper dia 17 de març amb sortida a les 10h del Reconet de les Emocions (Plaça Pau Casals). Per fer aquesta activitat es recomana portar roba i calçat còmode. Cal fer les inscripcions a l’Àrea de Cultura (C/ Padró núm. 35) abans del proper dia 15 de març.

  L’altre activitat pel proper dia 21 de març és una excursió a Barcelona on es realitzarà la ruta de les dones. Es tracta d’una visita guiada per la zona de Ciutat Vella on es parla del paper de les dones a la ciutat. La sortida és a les 10h del Pavelló d’Esports Municipal, i la tornada està prevista pels volts de les 17 hores. Tan la visita guiada com el transport seran gratuïts, a excepció del dinar que tindrà un cost aproximat de 15 €, en un restaurant de la zona del Born. En aquest cas les places són limitades i cal inscriure’s a l’Àrea de Cultura.

 • 8 de març de 2018 L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages inicia les obres per instal·lar una segona estació pública de recàrrega de vehicles elèctrics

  L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha iniciat els treballs per instal·lar una segona estació pública de recàrrega de vehicles elèctrics. De la mateixa manera que l’actualment en servei, es tracta d’un punt de recàrrega semirràpid, amb una potència màxima disponible de 22 kW, un temps de recàrrega màxim de 2 hores, i la possibilitat de càrrega simultània de dos vehicles. La nova estació s’instal·larà a l’avinguda Bertrand i Serra, número 20, cantonada amb Carrer de Jaume Balmes, donant cobertura a una zona d’intens comerç i serveis que permetrà als usuaris de vehicles elèctrics compatibilitzar les seves activitats amb el temps de recàrrega.

 • actes 8 de març 7 de març de 2018 Dia Internacional de les Dones

  L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages en motiu del dia 8 de març ha programat un conjunt d’actes els quals podeu consultar al programa.

   

 • Tallers ocupa't 2018 7 de març de 2018 Tallers ocupa't 2018

  L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ofereix tallers gratuïts.

  Per més informació consultar al Club de la Feina o al Nexejove.

 • professors projecte Erasmus 7 de març de 2018 Un grup de 18 professors del projecte Erasmus visiten l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages

  L’Alcalde, Joan Carles Batanés i la Regidora d’Ensenyament Mónica Cruz han rebut a 18 professors del projecte Erasmus, finançat per la Unió Europea, en el qual participa l’Institut Gerbert d’Aurillac del municipi.

 • Tallers per les entitats 7 de març de 2018 L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages organitza cursos gratuïts per les entitats del municipi

  Amb l’objectiu d’enfortir i capacitar el teixit associatiu, l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages a través de la concessió de recursos per a la participació ciutadana de la Diputació de Barcelona oferirà dos tallers gratuïts adreçat a entitats del municipi.

 • 5 de març de 2018 AVÍS- Tall temporal en el subministrament d'aigua

  Aquest dimarts 6 de març, entre les 9 del matí i la 1 del migdia, es realitzaran talls temporals en el subministrament d'aigua al C/ Sant Sebastià, C/ Sant Benet, C/ Padró, C/ Sant Isidre, C/ Sant Antoni, Pl. Sant Josep i Pl. de l'Esglèsia.

 • 5 de març de 2018 AVÍS- Tall temporal en el subministrament elèctric

  Demà dimarts 6 de març, entre les 8:30 i les 12:30 hores del matí, es realitzaran talls temporals en el subministrament elèctric al C/ Afores, C/ Sant Iscle i C/ Santpedor de Pineda de Bages, a causa de treballs de manteniment.

  Per qualsevol incidència, els afectats poden trucar al telèfon d'atenció a l'usuari, el 800 760 706.

Pàgina 1 de 28
Darrera actualització: 02.03.2018 | 16:35
Darrera actualització: 02.03.2018 | 16:35