El proper divendres 20 d'abril es presentarà el conte "Sala i Ricardis i el pintor Alfred Figueras"

Dijous, 12 d'abril de 2018 a les 15:14

El proper divendres 20 d’abril a les 6 de la tarda a la Biblioteca Municipal de Sant Fruitós de Bages, es farà l’acte de presentació d’un nou exemplar de la col·lecció de contes infantils Sala i Ricardis que edita l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages.

La col·lecció arriba a la seva 15ena edició, amb el conte que porta el títol de “Sala i Ricardis i el pintor Alfred Figueras”. Aquesta nova edició va a càrrec del mateix equip creatiu habitual, amb text de Rosa Camprubí i dibuixos i il·lustracions a càrrec de Galdric Sala i Pep Creus.

Enguany els protagonistes de la col·lecció, els gegants Sala i Ricardis, coneixeran de prop la figura de l’insigne pintor santfruitosenc Alfred Figueras i Sanmartí, de qui enguany es compleix el 120è aniversari del seu naixement, motiu pel qual l’any 2018 ha estat declarat l’Any pintor Alfred Figueras a Sant Fruitós de Bages.

Tots els infants de Sant Fruitós estan convidats a assistir a la presentació del conte a les 6 de la tarda a la Biblioteca, que també enguany serà explicat per la narradora Maria Navarrete. Un cop acabat l’acte els autors signaran llibres als assistents i també hi haurà berenar amb coca i beguda. Tots els qui comprin el conte el mateix dia (preu 9 euros), seran obsequiats amb una altra edició del conte per colorejar. Sens dubte una bona opció per regalar amb motiu del proper Sant Jordi.

El llibre també es podrà adquirir posteriorment a la Llibreria Ferrer, a Foto Isidre i a l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages.

Darrera actualització: 12.04.2018 | 15:23