L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages es mostra sorprès pel relat exposat per la parella de nuvis

Dimarts, 5 de febrer de 2019 a les 15:38

El consistori reconeix l’error d’agenda a l’hora de planificar l’esdeveniment, però assegura que en tot moment se li va donar una alternativa totalment viable.

La regidora Cristina Murcia, qui havia d’oficiar l’enllaç, va comunicar a la parella que degut a que la sala de plens de l’Ajuntament estava en obres, el casament havia de dur-se a terme a la sala polivalent de la Biblioteca, tal i com es permet des de la seva inauguració. La regidora va demanar disculpes per l’error i va proposar-los l’alternativa més viable per tal de poder casar-se.

En l’escrit publicat per diversos mitjans, la núvia exposa que en cas de fer el casament a la biblioteca els nuvis havien de responsabilitzar-se de la megafonia i que no disposaven de temps material per tal de llogar els equips. En aquest sentit l’Ajuntament vol exposar que tant la sala de plens com la biblioteca municipal disposen dels mateixos aparells de megafonia i que en cas que volguessin disposar d’uns dispositius amb més potència, a la sala de plens s’haguessin trobat amb la mateixa necessitat de llogar-los ells.

Per altra banda, la regidora Murcia, assegura que finalment va casar a la parella de forma oficial al municipi el vespre abans i que posteriorment també va oficiar la cerimònia a Manresa. La seva sorpresa ha estat quan ha vist el tracte que se li ha donat als mitjans de comunicació quan en realitat aquell dia va rebre mostres d’agraïment per part de la parella.

Seguint amb el relat dels fets, la regidora considera poc adequat que la parella reclami que el consistori aboni el lloguer de la sala de Manresa quan ells mateixos van exposar-li que havia sigut l’empresa on treballa la núvia qui els havia cedit l’espai de forma gratuïta.

Per tot plegat, l’Ajuntament reitera les disculpes que ja va donar la regidora per l’error comès a l’hora de planificar l’enllaç però assegura que va posar tots els mitjans necessaris per esmenar l’error i que el casament es pogués dur a terme a la sala polivalent de la biblioteca municipal que actua com a sala de cerimònies des de la seva inauguració i és igual de vàlida que la sala de plens.

Darrera actualització: 05.02.2019 | 15:51