Acord de col·laboració entre l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i l'Associació Gest!

Dimecres, 11 d'abril de 2018 a les 16:38

L’Alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés i el president de l’Associació de Professionals Sèniors al Servei del Territori-Gest!, Josep Sinca, acompanyat del Secretari Sr. Carles Planes, han signat un conveni de col·laboració per establir eines i sistemes comuns de treball que, dins del servei de la comunitat, permetin ajudar a l’acompliment dels respectius objectius socials.

Segons aquest acord, Gest! Es compromet a participar i col·laborar amb l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages en iniciatives encaminades a la projecció i enfortiment del territori en àmbits com:

- aportar els coneixements i experiència dels seus membres per ajudar a persones, petites empreses i petits col·lectius amb iniciatives empresarials, recomanats per aquest Ajuntament.
- col·laborar en actes organitzats per l’Ajuntament dirigits a empresaris o comerciants, cercant ponents destacats.
- prestar assessorament especialitzat a emprenedors, proposats per l’Ajuntament, sempre en consens de les dues entitats.
- altres iniciatives que ambdues parts considerin d´interès en el marc objecte d’aquest acord de col·laboració.

Alhora, l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages es compromet a participar i col·laborar en les diferents iniciatives que es vagin concretant en el marc d’aquest conveni com poden ser :

- proposar derivacions de persones a les diferents iniciatives.
- publicitar i difondre les accions que s’organitzin.
- cercar, facilitar i gestionar espais quan sigui necessari per tal que es puguin portar a terme les diferents iniciatives.
- facilitar contactes amb agents del territori.

Gest! és una associació que té com a finalitat utilitzar el valor de la xarxa relacional acumulada pels membres de l’entitat en la seva dilatada vida professional per a ajudar que la Catalunya Central guanyi protagonisme en espais de decisions estratègiques . Alhora, de forma voluntària i altruista, posar tot el coneixement professional, directiu, tècnic, econòmic i jurídic dels seus membres al servei d’aquelles iniciatives que necessitin assessorament als col·lectius que ho demanin i singularment als emprenedors, micro i petites empreses i col·lectius que no estan en disposició econòmica d'accedir a consultors/assessors professionals.

 

Darrera actualització: 11.04.2018 | 16:41