Ajuntament contractarà 4 persones que es troben en situació d'atur mitjançant un nou Pla d'Ocupació

Dimarts, 13 de març de 2018 a les 09:02

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages contractarà en breu a 4 persones en el marc d’un nou Pla d’Ocupació destinat a la contractació de persones en situació d’atur. Es preveu que al llarg de l’any s’obrin nous Plans d’Ocupació durant el segon i tercer trimestre.

Les persones contractades, totes a jornada completa, s’incorporaran al voltant de meitats d’abril de 2018, i desenvoluparan tasques en diversos departaments municipals: jardineria, neteja i brigada municipal. Les contractacions tindran una durada de sis mesos, i una jornada de 37,5 hores setmanals.

Aquest programa té com a objectiu inserir laboralment persones que estan en situació d’atur que hagin exhaurit la prestació per desocupació i/o el subsidi i que no hagin participat prèviament en cap pla local d’ocupació l’any anterior.

Les persones contractades es distribuiran en els següents perfils professionals: oficial 2a de jardineria, oficial 2a de brigada d’obres, oficial 2a brigada d’obres (ajudant electricista) i neteja. La selecció consistirà en una entrevista personal, en una valoració de diferents criteris com l’experiència professional del lloc de treball o els cursos formatius relacionats amb el lloc de treball i criteris socioeconòmics i familiars.

Darrera actualització: 13.03.2018 | 09:04