El Gimnàs V2O Fitness & Dance de Sant Fruitós de Bages fa entrega a l'Ajuntament dels diners recaptats per la Marató de TV3

Divendres, 11 de gener de 2019 a les 12:17

El gimnàs, que va celebrar el seu Festival de Nadal el passat 23 de desembre, destina íntegrament els diners recaptats en aquest acte a la Marató de TV3 que es va celebrar el passat 16 de desembre.

Enguany aquesta activitat s’ha realitzat al Pavelló d’Esports Municipal de Sant Fruitós i ha obtingut un èxit de participació amb més de 300 persones mobilitzades. En total han aconseguit recaptar 470 €, gairebé duplicant la recaptació de l’any 2017.

Durant el festival es van dur a terme demostracions de diferents activitats que fan al gimnàs, principalment relacionades amb el ball i la música. Entre elles hi va haver demostracions de fins a cinc grups de hip-hop, dos de funky i dos més de comercial dance, tots ells amb joves d’entre 4 i 15 anys. Per altra banda els adults també hi van tenir el seu moment amb les demostracions d’spinning, zumba i coreografia amb fitball.

En l’entrega del xec, hi han estat presents l’alcalde del municipi, Joan Carles Batanés, i el gerent de VO2 Fitness&Dance, Óscar Perellón, acompanyats de Cristina Múrcia, regidora de Serveis Socials i Xavier Racero regidor de Promoció Econòmica.

Darrera actualització: 11.01.2019 | 14:39