Els Catarres seran el protagonistes del concert de Festa Major d'Hivern 2019 a Sant Fruitós de Bages

Dimecres, 5 de desembre de 2018 a les 10:32

El Pavelló d’Esports de Sant Fruitós de Bages acollirà el divendres 25 de gener de 2019 l’actuació del grup català dins la seva gira “Tots els meus principis”

El trio d’Aiguafreda i Centelles -Èric Vergés, Jan Riera i Roser Cruells- ha tornat enguany amb força al panorama musical, després d’una aturada de gairebé un any i mig. El seu darrer treball -el més electrònic del grup- té dotze cançons i ha estat un dels grups amb més èxit durant l’any 2018.

Els Catarres ja van actuar a Sant Fruitós de Bages dins la seva Festa Major d’Hivern al gener del 2016, i ara tornen de nou amb la seva nova gira, després que en els darrers anys hagin estat els protagonistes del concert els grups, La Pegatina (2017) i Txarango (2018).

Les entrades anticipades es posaran a la venda el dijous 13 de desembre a partir de les 11 del matí de forma presencial al Nexe – Espai de Cultura (Pl. Alfred Figueras – Sant Fruitós de Bages), i de forma ininterrompuda fins a les 21 hores d’aquell mateix dia. Posteriorment, en cas que en quedin fins completar l’aforament de 1598 persones, es podran adquirir al Nexe i a la Àrea de Cultura en els horaris d’atenció al públic.

El preu de les entrades anticipades és de 13 euros i només es podran adquirir 5 entrades per cada persona que faci la compra.

Recordem que els menors de 16 anys podran accedir al concert si van acompanyats pels seus pares o tutors legals, o bé acompanyats per un altre adult a qui els seus pares hagin delegat l’acompanyament al concert. Els adults acompanyants també hauran de tenir la seva entrada corresponent i podran acompanyar un màxim de 5 menors de 16 anys. Els documents d’autorització per menors de 16 anys estaran disponibles als punts de venda, i també al web www.santfruitos.cat

Darrera actualització: 05.12.2018 | 11:11