L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages es mostra preocupat per la magnitud i el cost de les obres que suposarà l'estabilització del talús de la carretera de Sant Benet de Bages

Divendres, 21 d'abril de 2017 a les 13:29

Aquest dijous, ha tingut lloc una reunió entre els polítics i els tècnics de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, directius de Món Sant Benet i els geòlegs que han elaborat el projecte d’estabilització del talús del camí d’accés a Sant benet de Bages, per tal d’avançar en la resolució dels despreniments de roques ocorreguts.

L’informe tècnic elaborat pels geòlegs contractats pel consistori conclou que cal fer una obra que suposarà una despesa aproximada de 500.000€ i que tindrà una durada de 4 mesos. Degut a l’elevat cost de les obres i de cara a poder afrontar-les econòmicament, l’Ajuntament té previst demanar un ajut a la Generalitat de Catalunya per tal d’ajudar en la despesa.

Per tal de minimitzar l’afectació d’accés a Sant Benet, els ajuntaments de Sant Fruitós de Bages i Navarcles han acordat elaborar un operatiu conjunt per tal de facilitar l’accés a l’equipament des de Navarcles el proper cap de setmana 29 i 30 d’abril, ja que es celebra la Fira Alicia’t i es preveu força concurrència de visitants.

Darrera actualització: 21.04.2017 | 13:32