L'ajuntament de Sant Fruitós de Bages reafirma la seva aposta per la mobilitat sostenible amb la compra d'un nou vehicle elèctric

Dimarts, 31 de juliol de 2018 a les 11:54

Aquest divendres s’ha fet l’entrega de les claus d’un nou cotxe elèctric que amplia la flota de vehicles elèctrics municipals.

L’ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha adquirit un nou vehicle 100% elèctric per reforçar la flota municipal, i anirà destinat a Serveis Generals de l’Ajuntament.

El model del cotxe adquirit és un Renault Zoe Life 40 R90 proveït per l’empresa Autotransversal SL. En el procés de compra s’ha posat especial atenció en comprovar que el vehicle disposava d’una àmplia autonomia, adequada a l’ús al que va destinat.

La compra d’aquest cotxe està inclosa dins del pressupost del 2018 i ha tingut un cost de 27.877,41 €.

Amb l’adquisició d’aquest nou vehicle el consistori santfruitosenc disposa de 2 cotxes, 6 furgonetes i 3 bicicletes que funcionen al 100% amb energia elèctrica. A banda, el municipi també compte amb dos punts de recàrrega semi-ràpida de vehicles elèctrics, una ubicada a la carretera de Vic (a l’alçada del cobert de la Màquina de Batre) i l’altre l’Avinguda Bertrand i Serra (cantonada amb el Carrer de Jaume Balmes).

Aquesta compra, reafirma l’aposta i la voluntat del consistori a contribuir en la cura del medi ambient i fer un nou pas endavant cap a un municipi més sostenible.

Darrera actualització: 31.07.2018 | 11:55