S'instal·len onze "tòtems" per indicar i donar visibilitat als polígons del municipi

Dimarts, 4 de desembre de 2018 a les 12:41

Aquesta actuació s’ha dut a terme juntament amb el Consell Comarcal del Bages i està enfocada a millorar la visibilitat i diferenciació dels polígons arreu del municipi i de la comarca.

L’experiència recollida durant els últims anys, en que s’ha estat treballant per la dinamització dels polígons juntament amb el Consell Comarcal del Bages, va posar de manifest que aquests es trobaven dispersos pel territori i mal indicats, portant sovint a confusions per als usuaris que volien arribar a les empreses d’aquests.

Aquesta acció doncs, ve motivada per la voluntat d’identificar clarament el nom dels polígons des de les principals vies d’accés, identificar a quin municipi pertany cada polígon i si hi ha alguna associació empresarial. Aquests cartells també indiquen als visitants com poden accedir a tota la informació de cada polígon de manera on-line des del portal www.poligonsbages.cat .

Per millorar la senyalització i donar-los una major distinció i visibilitat, s’han instal·lat aquest total d’onze “tòtems” informatius a les entrades de cada polígon.

Els cartells de cada municipi són personalitzats amb l’escut i el color corporatiu de cadascun per facilitar la seva diferenciació.

Els “tòtems”, s’han ubicat en punts escollits estratègicament per tal que tinguin la màxima visibilitat possible i tenen unes dimensions adequades a l’objectiu de ser vistos per tothom qui circuli per les vies on s’han instal·lat.

Polígons i carreteres on s’han instal·lat:
El Grau – C16c
La Bòbila – C16c
La Serreta – C16c
Santa Anna -BV4511
Carretera de Berga – C16c
Llobregat-Torroella N-141c
Riu d’Or-Casanova – C16c
Sant Ididre – C16c

Darrera actualització: 04.12.2018 | 12:42