Activitats de lleure i tallers d'estimulació cognitiva

Des de la Regidoria de Benestar Social es treballa per millorar la qualitat de vida de totes i tots els sanfruitosencs i per donar-los suport en allò que puguin necessitar dins d’aquest àmbit.

L’Ajuntament treballa per donar resposta a les necessitats específiques de les persones en els aspectes de caire més personal i social: oferint-los recursos, orientant-los, intermediant i informant sobre serveis i recursos d’altres administracions, fent intervencions individuals i col·lectives, impulsant activitats i escoltant i atenent les seves necessitats.

L’objectiu de l’àrea és millorar la qualitat de vida de totes les persones i contribuir a fer de Sant Fruitós de Bages un municipi amb una forta cohesió social.

Els principals àmbits en què treballa l’àrea són els serveis socials d’atenció primària, l’atenció domiciliària, l’atenció a la gent gran, el suport a les famílies i l’atenció a les persones amb disminució.

Notícies

 • 12 de juliol de 2018 Sant Fruitós de Bages s'adhereix a Viles Florides Cobert de la Màquina del Batre

  Amb la incorporació del municipi bagenc ja son 130 els municipis catalans que formen part de Viles Florides. Sant Fruitós del Bages és el sisè municipi florit de la comarca.

  Viles Florides és una iniciativa de la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) que promou la transformació de racons, pobles i ciutats de Catalunya a través de la flor i la planta ornamental.

 • 9 de juliol de 2018 Campanya de sensibilització davant els incendis forestals

  Amb l’arribada de l’estiu augmenta el risc d’incendis forestals. L’ Ajuntament de Sant Fruitós de Bages recomana seguir una sèrie de consells per a prevenir-los i per saber com actuar en cas d’haver-hi de fer front.

 • 9 de juliol de 2018 Consells davant l'onada de calor d'aquesta setmana

  Davant l’augment de les temperatures d’aquesta setmana, l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages dóna una sèrie de recomanacions per tal de no patir un cop de calor i de com actuar en cas de trobar-vos en aquesta situació.

 • 29 de juny de 2018 NOVES DATES CORREAIGUA I BANYADA NOCTURNA Festa Major d'Estiu SFB 2018

  Ja s'han reprogramat els actes suspesos pel temporal de pluja i vent d'ahir. El Correaigua de la Festa Major Infantil es farà el proper divendres 6 de juliol a les 18 hores. I la Banyada Nocturna serà el proper dimecres 4 de juliol a les 22,30 hores. Les persones que tinguin entrada podran utilitzar-la en la nova data o se'ls retornaran els diners.

 • 28 de juny de 2018 EL 7 DE TAPES ES MANTÉ I ES FARÀ SOTA EL COBERT Set de Tapes es manté.

  L'activitat del "7 de Tapes" que organitzen avui dijous al vespre els restauradors de Sant Fruitós de Bages, es manté i es farà sota el Cobert. Per tant aquesta activitat, malgrat el maltemps, no s'ha suspés.

Darrera actualització: 26.06.2014 | 09:06