Nouvinguts

Sant Fruitós de Bages compta des de l’any 2006 amb un Pla d’Acollida de Nouvinguts. Aquest es un projecte que diverses àrees de l’Ajuntament desenvolupen de manera coordinada per atendre i donar resposta a les necessitats de les persones nouvingudes. El Pla s’encarrega d’atendre i informar els nouvinguts a la seva arribada al poble; en fa un seguiment de l’evolució, i estableix instruments per facilitar la integració de col·lectius amb necessitats específiques.

En aquest apartat i en la “Guia de Serveis, Tràmits Bàsics i Entitats Locals” recollim temàticament el conjunt de recursos, ja siguin serveis, equipaments, tràmits, programes que pot trobar a Sant Fruitós de Bages. Pretenem així, ser una eina útil de cara a resoldre les demandes o necessitats de la gent nouvinguda a Sant Fruitós de Bages, en diferents àmbits; formatiu, de participació, culturals, etc. Així com resoldre dubtes o orientar en la gestió de tràmits, recerca de recursos, etc.

Notícies

  • 28 de juny de 2018 EL 7 DE TAPES ES MANTÉ I ES FARÀ SOTA EL COBERT Set de Tapes es manté.

    L'activitat del "7 de Tapes" que organitzen avui dijous al vespre els restauradors de Sant Fruitós de Bages, es manté i es farà sota el Cobert. Per tant aquesta activitat, malgrat el maltemps, no s'ha suspés.

  • 15 de juny de 2018 Programa de la Festa Major d'Estiu 2018 Festa Major d'Estiu SFB 2018

    Ja podeu consultar (pdf adjunt) el programa d'actes de la Festa Major d'Estiu de Sant Fruitós de Bages 2018. El repartiment del programa per les llars del municipi es farà els dies 20 i 21 de juny propers. No hi haurà programes en format paper fins al dia 20 de juny.

  • 21 de gener de 2018 Dilluns 22 de gener, oficines municipals tancades per Festa Local.

    Dilluns 22 de gener és festiu local al municipi de Sant Fruitós, i totes les oficines de l'Ajuntament de Sant Fruitós romandran tancades.

Darrera actualització: 28.03.2014 | 12:26