Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

FIRA PLAYMOBIL

mupi playmobil MAIG 24.jpg

Els infants, les famílies i el públic en general podran gaudir de diverses propostes, tant el divendres a la tarda, des de les 5 fins a les 8 del vespre, com el dissabte i el diumenge de les 10 del matí a les 2 del migdia i de les 4 de la tarda a les 8 del vespre.

El Nexe – Espai de Cultura acollirà una exposició de diorames de diferents temàtiques on els visitants podran gaudir d'aquestes construccions que recreen imatges molt realistes amb tota mena de detall.

A l'exterior, a la plaça Alfred Figueras, es podrà participar en nombroses activitats infantils amb tallers de pintura, de lego, inflables i un circuit de tricicles.

El dissabte 4 a les 6 de la tarda, el Teatre Casal Cultural projectarà el film de "Playmobil, la pel·lícula". Cal reservar entrada gratuïta a: https://entradas.codetickets.com/entradas/ajuntamentsantfruitos

La participació en totes les activitats de la Fira Playmobil és gratuïta presentant el carnet del Club Super3. En cas de no disposar de carnet, l'entrada a l'exposició i als inflables el cost és de 2 €.

  • Quan? 03/05/2024 a 17:00 fins a 05/05/2024 a 18:00
  • On? Diferents ubicacions
  • Afegeix al calendari iCal

Imatges relacionades