Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

PROGRAMACIÓN INFANTIL XARXA - "MOBILUS" - Cia. Addaura Teatre Visual

(Estrena nova grada amb butaques)

Espectacle de teatre visual per a tots els públics amb màgia, dansa,titelles, ombres, llum negre i circ inspirat en l’obra d’Alexander Calder.
Calder es diverteix fabricant aparells que tenen l’objectiu de divertir o desplaçar el pensament de l'espectadorrespecte de l'ús normal d'aquests materials industrials.
I nosaltres ens divertim fabricant moviments amb ajut dels materials de Calder per obrir el pensament del nen respecte a la seva intencionalitat normal.
Un format de les obres Calder que està molt present en aquest muntatge són els mòbils, d’aquí el nom de l’espectacle. Calder va dir que els seus mòbils eren abstraccions que no tenien semblança amb res de la vida excepte amb la seva manera de reaccionar.


Quan aquest artista es va interessar inicialmente pel desenvolupament d'un art basat en el moviment real va pensar en termes directamente relacionats amb la composición musical o la coreografia, ja que la música i la dansa posseïen la quarta dimensió, el temps, que faltavaen l'esculturatradicional. La idea de fer un ballet "independentment dels ballarins, o fins i tot sense ells" maiva perdre la seva fascinació.
I aquesta fascinació ha portata la companyia a plantejar-se un muntatge sobre un
autor que basa la seva obra en el moviment i el no moviment

  • Quan? 21/10/2018 de 18:00 a 00:00
  • Afegeix al calendari iCal

Imatges relacionades