Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Setmana de la Dona 2019

La setmana de la dona es celebrarà del 5 al 8 de març, coincidint amb el dia internacional de la dona

 

Dimarts 5 de març: jornada dedicada a la salut. Les participants realitzaran una caminada a la Granja de les Pedreres, gaudiran d’un dinar de carmanyola al mateix recinte i posteriorment es es durà a terme una sessió de hipopressius i un taller de mindfulness a càrrec de Núria Hinojosa de “El Raconet de les Emocions”. La sortida es realitzarà a 2/4 d’una del migdia des del Nexe- Espai de Cultura i es tornarà a les 6 de la tarda al mateix punt.

Dimecres 6 de març: taller de lideratge femení aplicat a la recerca de feina. El taller anirà a càrrec de Verònica Soto i es desenvoluparà al Nexe- Espai de Cultura de 4 a 7 de la tarda.

Dijous dia 7de març: sortida a les caves Codorniu i posteriorment a l’Espai Xocolata Simón Coll. La sortida serà a 2/4 de 10 des del Nexe-Espai de Cultura i la tornada serà al voltant de les 6 de la tarda. El preu d’aquesta activitat és de 29€ que i inclou també el dinar. Cada participant haurà d’abonar l’import el mateix dia de la sortida.

Divendres 8 de març: Dia Internacional de la Dona. A les 12 del migdia es farà la lectura del manifest institucional davant de l’Ajuntament i a les 9 del vespre, al Teatre Casal Cultural, es podrà veure la representació teatral “Poker de iaies” a càrrec de la productora Dona Cançó.

Per tal de participar en les activitats cal inscriure’s prèviament a l’àrea d’Atenció a les Persones, ubicada al carrer Padró 72 o trucant al telèfon 93.878.97.01, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i els dijous de 17 a 19 hores.

  • Quan? 05/03/2019 a 12:30 fins a 08/03/2019 a 22:00
  • Afegeix al calendari iCal

Imatges relacionades