Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sortida a Alcalà del Valle

El tradicional viatge a Alcalà del Valle es realitzarà enguany, del 28 d’abril al 2 de maig, en motiu de la celebració de la Romería de Caños Santos, que es celebra l’1 de maig.

L’ajuntament organitza, un any més, una sortida en autobús al municipi de Alcalà del Valle, poble agermanat amb Sant Fruitós de Bages. Enguany s’ha optat per organitzar la sortida del 28 d’abril fins al 2 de maig. D’aquesta manera els viatgers podran gaudir de la Romería de los Caños Santos, una festa popular que es celebra l’1 de maig i on tot el municipi surt al carrer per realitzar un recorregut amb carruatges engalanats amb flors per acompanyar la Verge. Habitualment la sortida es realitzava per setmana santa però enguany s’ha optat per una nova data per tal que els habituals participants puguin gaudir del municipi durant una altra festa.

La sortida es realitzarà el divendres dia 28 d'abril a les 7 del vespre des de la plaça Pau Casals i la tornada està prevista pel dimarts 2 de maig al voltant de les 9 del matí, sortint del municipi gadità a les 11 del vespre del dia 1 de maig.

Els interessats en viatjar-hi podran reservar els bitllets a partir de l’1 de març i fins al 20 d’abril a l'Àrea de Cultura de l’Ajuntament. El preu dels tiquets serà de 68€ (anada i tornada) i 43€ (un sol trajecte) i pels menors de 14 anys que viatgin acompanyats serà gratuït.

 

Inscripcions fins el 21 d'abril a l'àrea de cultura de l'ajuntament de Sant Fruitós de Bages

  • Quan? 28/04/2017 a 19:00 fins a 02/05/2017 a 23:00
  • Afegeix al calendari iCal

Imatges relacionades