Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

TEATRE - ESPECTACLE FAMILIAR - "CLINC" a càrrec de la Cia. PEP BOU.

Clinc! És un muntatge creat i dirigit per Pep Bou. Fruit dels anys d'experimentació amb el llenguatge de les Bombolles de sabó i altres estructures tensioactives neix aquest muntatge protagonitzat per dos dels talents emergents de la Companyia Pep Bou, Isaías Antolín i Eduardo Telletxea.


El muntatge és un pas més en el llenguatge propi de la factoria Bou, incorporant nous personatges i dotant-lo d'una accentuada tonalitat còmica que conforma un tipus d'espectacle innovador on les escenes de teatre visual no són les úniques protagonistes de l'obra.

Clinc! simbolitza el canvi d'actitud que tenen les persones quan deixen de veure la vida de forma pessimista; quan decideixen contemplar la bellesa del seu entorn i començar a cooperar en lloc de viure de forma aïllada.

Es tracta d'un gest o un símbol en què els personatges protagonistes de l'obra canvien d'actitud i enlloc de viure amb por al desconegut gaudeixen del seu desconeixement.
Aquest canvi d'actitud s'assumeix mitjançant la manipulació dels elements quotidians de la realitat: l'ús de l'aigua, el sabó, els tubs, cercles, màquines de vapor de fum, etc ... Els protagonistes de Clinc! aconseguiran contemplar la bellesa del que ens envolta, ser conscients de la seva capacitat per transformar la realitat i dels beneficis de la col·laboració amb altres persones.

Venda entrades: Àrea de Cultura, NexeJove, Biblioteca Municipal, Taquilles Teatre Kursaal (Manresa)

VENDA ENTRADES ON-LINE

  • Quan? 13/05/2018 de 18:00 a 19:20
  • Afegeix al calendari iCal

Imatges relacionades