Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Viatge a Alcalá del Valle

- Sortida de SFB: Dimecres 17 d'abril 19:00 hores - Plaça Alcalá del Valle

- Sortida d'Alcalá del Valle: Diumenge 21 d'abril - 23:30 hores

 

Inscripcions fins el 4 d'abril a l'àrea de cultura

 

Un any més, els veïns de Sant Fruitós de Bages podran viatjar al municipi agermanat d’Alcalá del Valle.

El viatge, que com ja és habitual es realitzarà durant la Setmana Santa, serà del 17 al 21 d’abril.

La sortida de Sant Fruitós de Bages serà el proper dimecres 17 d’abril a les 7 de la tarda des de la plaça Pau Casals. El viatge de tornada s’iniciarà des d’Alcalá del Valle el diumenge 21 d’abril a 2/4 de 12 de la nit.

El preu del viatge en bitllet d’anada i tornada és de 70 € i en cas que només es realitzi un recorregut el cost és de 45 € . Els menors de 14 anys viatgen de forma gratuïta si van acompanyats d’un adult.

El viatge només es realitzarà si s’arriba a les 20 inscripcions i en cas d’anul·lació es retornarà els diners als inscrits.

Els interessats en viatjar s’han d’adreçar a l’àrea de Cultura de l’Ajuntament en el seu horari habitual, abans del 4 d’abril (data límit d’inscripció).

Recordem que ambdós municipis estan agermanats des del 2003 quan els dos ajuntaments van firmar l’acte d’agermanament fruit del gran nombre de santfruitosencs que són originaris d’aquest municipi de Cadis. L’any passat es va celebrar una gran festa al municipi en motiu de la celebració dels 15 anys d’agermanament.

  • Quan? 17/04/2019 a 19:00 fins a 21/04/2019 a 23:30
  • Afegeix al calendari iCal

Imatges relacionades