Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

“L’origen gastronòmic de la Festa de l’Arròs” serà present en la 18ena Jornada de Formació del Gremi d’Hoteleria i Turisme del Bages

La jornada es celebrarà el proper dilluns 20 de maig a la Fundació Alícia de Sant Fruitós de Bages.
Cartell informatiu
Cartell informatiu

El Gremi d’Hoteleria i Turisme del Bages ha organitzat la 18ena Jornada de Formació sota el títol “Cuiners, cambrers i digitalització”.

 Sant Fruitós de Bages hi prendrà part amb la presentació del projecte turístic “L’orígen gastronòmic de la Festa de l’Arròs” a càrrec de l’antropòleg Joan Ribas i del cuiner Marc Puig-Pey. Aquest projecte es presentarà a 3/4 d’una del migdia i mostrarà als assistents l’estudi i la seqüència de les receptes que interpreten l’evolució de la Festa de l’Arròs.

 Altres  plats forts de la jornada seran el showcooking “La cocteleria d’Ignasi Domènech” amb el subcampió d’Espanya de cocteleria David Navarro i el xef del restaurant “Can Dani” Dani Valverde i el diàleg entre Josep Pelegrín, millor sommelier d’Espanya l’any 2016 i Toni Boada, responsable de sala del restaurant Disfrutar de Barcelona.

 A més a més,  en el transcurs de la jornada els participants també podran prendre nota en una conferència sobre gestió dels recursos humans en la restauració o aprendre a gestionar i millorar el posicionament del negoci a Google.

 La jornada començarà a les 9 del matí i s’allargarà fins a les 3 de la tarda. La cloenda de la jornada anirà a càrrec de l’alcalde de Sant Fruitós de Bages Joan Carles Batanés.

 Els interessats en participar-hi poden inscriure’s a info@ghtbages.org