Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

7 dies de tapes a Sant Fruitós de Bages

Del 27 juny al 4 de juliol, Sant Fruitós de Bages celebra el “7 de Tapes”, una proposta per fomentar l’activitat gastronòmica i comercial del poble a través d’una degustació de tapes i vins per diferents establiments del municipi. El “7 de Tapes” neix arran de l’èxit del “7 d’arròs” celebrat durant la Festa de l’Arròs del municipi.

Una quinzena de bars, cafeteries, cellers i restaurants del municipi oferiran tapes i pinxos maridats amb copes de vi del celler del Mas de Sant Iscle. Els participants tindran una butlleta de participació que aniran segellant en els diferents establiments i passaran a participar en un gran sorteig final que es celebrarà el dilluns 4 de juliol al Bosquet, coincidint amb el final de la Festa Major d’Estiu. S’ha establert un preu unitari de 3€ tapa+copa de vi i també la possibilitat d’adquirir un abonament de 15€ on cada consumició costa 2,5€.
Els locals adherits a la iniciativa són: Marisqueria can Ladis, Restaurant-Bar Can Plana, Bar Ultimo de la Fila, La Cuina del Bosquet, L'Abadia del Pont Vell, La Senyal (piscines municipals), El Berenador del Parc de l'Agulla, La Fonda Sant Benet, Cafeteria Delicious, el Klam, restaurant Can Ferrer, La Braseria del Padel, Nou Celler, Bar-Restaurant Sant Isidre i el Mas de Sant Iscle.