Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

A la venda les entrades per al concert de Gossos al Teatre Casal Cultural de Sant Fruitós

L’actuació, que tindrà lloc el 7 de març, forma part de la gira íntima del grup manresà per celebrar els seus 22 anys als escenaris

A partir d'avui els fans de Gossos podran adquirir les entrades per al concert que oferiran el dissabte 7 de març al Teatre Casal Cultural de Sant Fruitós de Bages. En el marc d’una gira per a celebrar els seus 22 anys a dalt dels escenaris, el grup manresà oferirà un espectacle de petit format, senzill i íntim que començarà a les 9 del vespre. El preu de l’entrada anticipada és de 12 euros i es pot comprar a l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Sant Fruitós, a les oficines del Teatre Kursaal o per internet a www.kursaal.cat. El preu de l’entrada a taquilla serà de 15 euros.

Després de 22 anys de feina, ara Gossos convida als seus seguidors a entrar a l’espai més íntim del grup, el local d’assaig, aquell lloc on s’origina tot: la idea, l’estructura, el diàleg i la inspiració. Per fer-ho, han creat una gira molt especial on els assistents es converteixen en protagonistes de l’espectacle a través d’una experiència que permet trencar la distància que normalment separa els músics del seu públic. Una hora i 45 minuts de joc, diàleg i assaig per a conèixer de més a prop la trajectòria del grup de rock català.

Imatges relacionades