Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ACOMPANYAR ELS NOSTRES FILLS I FILLES ADOLESCENTS EN LA PRESA DE DECISIONS

Taller de 3 sessions dirigit a facilitar eines i recursos a les famílies per tal que puguin ajudar als seus fills i filles a establir un itinerari formatiu i professionalitzador adequat a les seves qualitats. Oferir orientació per acompanyar el procés maduratiu i emocional que comporta tota presa de decisions.

El taller l’impartirà Laura Fontana, pedagoga de la Cooperativa Eines, Serveis Socioeducatius i s’organitza amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Dimecres 9, 16 i 30 de març - 17:30 a 19:30h.
Sala Polivalent Nexe- Espai de Cultura
1a. sessió, aprofundir en el coneixement dels adolescents.
2a sessió, el clima familiar i com acompanyem els adults el procés en el que els adolescents estan immersos.
3a sessió, com acompanyar, a partir de tot allò abordat a les sessions anterior, als nostres fills adolescents en la pressa de decisions.

GRATUÏT

Durant la tercera sessió, la Paula Mora, psicòloga i orientadora, tècnica de l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, presentarà les diferents ofertes educatives i formatives, i els possibles itineraris a seguir, per tal que els pares i les mares coneguin quines són les opcions de l’ensenyament obligatori i post obligatori, per tal que pugueu recolzar i orientar el procés d’elecció dels vostres fills i filles.