Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acte a Sant Fruitós de Bages contra la violència masclista

El Dia internacional per l’eliminació de la violència contra les dones va ser especialment emotiu i participatiu a Sant Fruitós de Bages amb un protagonisme especial dels alumnes de sisè de primària de les tres escoles del municipi 

El Dia internacional per l’eliminació de la violència contra les dones va ser especialment emotiu i participatiu a Sant Fruitós de Bages amb un protagonisme especial dels alumnes de sisè de primària de les tres escoles del municipi que prèviament havien pres part a les xerrades i que ahir van llegir el manifest. L’acte, que es va celebrar davant mateix de la casa consistorial, el va obrir la regidora de la Dona, Cristina Murcia, que va esmentar que és un mal senyal que hi hagi un dia contra la violència masclista perquè significa que no s’ha eradicat. Va recordar que enguany a Catalunya ja hi ha 14 dones mortes per violència de gènere, una xifra molt superior a l’any anterior. També va participar en l’acte i en la lectura del manifest l’alcalde Joan Carles Batanés.


La demostració de la sensibilitat i la voluntat participativa es va evidenciar en l’encesa del fanalets que formaven la paraula PROU.

 

Imatges relacionades