Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Afectacions a la circulació - Castell de Focs de Manresa

El diumenge 27 d’agost se celebrarà el Castell de Focs de la Festa Major de Manresa al Parc de l’Agulla que començarà a les 22:00 hores.

Per facilitar l’accés al parc, i evitar grans aglomeracions, a partir de les 17:00 hores es tancaran tots els accessos al trànsit motoritzat al voltant del Parc de l’Agulla, tant des de Manresa com des de Sant Fruitós de Bages.

Des de la Policia Local es recorda que estarà prohibit estacionar als aparcaments interiors (aparcament de terra del costat d’El Berenador) a partir de les 12:00 hores del mateix dia 27 i que, si s’opta per estacionar a l’àrea de Pineda de Bages, cal fer-ho en les zones degudament senyalitzades. Per a les persones amb mobilitat reduïda l’Ajuntament de Manresa ha habilitat l’aparcament a tocar de l’entrada de la BV-4501.

Un cop finalitzi l’espectacle, la carretera BV-4501, que comunica Manresa amb Santpedor i que travessa Pineda de Bages, estarà tallada des de la urbanització fins al Parc de l’Agulla, en tots dos sentits de la marxa. Des de Pineda de Bages només es podrà circular en sentit Santpedor. La previsió és que a partir de les 23:30 hores es restableixi la circulació habitual.

Es recomana als espectadors que per gaudir tranquil·lament del piromusical s’accedeixi al recinte amb temps suficient.