Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Afectacions a la circulació en motiu de la Festa de l'Arròs

El proper diumenge 3 de març, Sant Fruitós de Bages celebra la seva festa més emblemàtica, la Festa de l’Arròs.

Les diferents activitats es desenvoluparan des de primera hora del matí i fins a les 6 de la tarda a l’entorn del Bosquet, l’avinguda Sant Joan i l’avinguda de Jaume I. Per aquest motiu, i per tal d’assegurar la seguretat dels participants es restringirà l’accés amb vehicle a la zona des de les 6 del matí i fins a les 6 de la tarda.

Els carrers afectats que tindran la seva circulació restringida als veïns són els següents:

- Av. Sant Joan (des del carrer Germàn Duràn fins al Bosquet)
- Av. Jaume I (des del camí de Viladordis fins al Bosquet)
- C. Casajoana
- Av. Joan Sanmartí
- C. Mestre Josep Simon
- C. Pere Clapera
- C. Mestre Francesc Ardèvol
- C. Fruitós Verneda
- C. Dr. Lluís Castells
Els veïns dels carrers afectats, podran entrar i sortir amb els seus vehicles per la zona restringida, sempre i quan en el moment de pas no s’estigui celebrant cap activitat que ho impedeixi.
Als trams de l’avinguda Sant Joan, l’avinguda Jaume I i els carrers Mestre Josep Simon i Casajoana afectats per la restricció, no s’hi podrà estacionar. A la resta dels carrers afectats podran estacionar-hi els veïns (excepte si hi ha punts concrets degudament senyalitzats).

Els veïns dels carrers Mestre Josep Simón, Fruitós Verneda i Pere Clapera, podran sortir amb els seus vehicle per la plaça Nouna o pel carrer Nou.

La zona estarà degudament senyalitzada i en cas d’emergència cal trucar a la policia local per tal de resoldre qualsevol tipus d’incidència.

Per tal que veïns i visitants puguin participar de la festa, es podran utilitzar els aparcaments número 3 (c. Casajoana) 8,9 (zona pavelló d’esports), 13 (av. Jaume I), i el 17 (camp de futbol). L’aparcament 4 (C. Francesc Ardèvol) estarà habilitat exclusivament pels participants en el concurs d’arrossos. L’aparcament 14 (piscines) estarà tancat.