Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Afectacions a la mobilitat durant els Benet Games

El proper cap de setmana, 7 i 8 d’octubre, Sant Fruitós de Bages viurà la quarta edició dels Benet Games. La organització d’aquest esdeveniment comportarà diferents afectacions a la mobilitat.

Per una banda, des del divendres 6 i fins el diumenge 8, a la zona compresa entre la carretera de Vic i el Bosquet estarà prohibit l’estacionament de vehicles. Aquest tram inclou els carrers Casajuana, Pesca, Mestre Josep Simón, Joan Sanmartí, Pere Clapera, Fruitós Verneda, Mestre Francesc Ardèvol i l’avinguda Jaume I.

Durant tot el cap de setmana la circulació per aquestes vies estarà restringida i únicament podran accedir-hi ens veïns que hagin d’accedir als seus domicilis. L’avinguda Jaume I estarà restringida a la circulació per a tothom ja que s’hi desenvoluparan diferents activitats durant l’esdeveniment.

Per altra banda, el diumenge dia 8, des de les 10 del matí i fins a la 1 del migdia, els veïns de la urbanització de Les Brucardes, hauran d’efectuar les sortides pel Camí Rural, en direcció al Camí Paisatgístic. Les entrades es realitzaran per la aarretera de les Brucardes però amb trànsit intermitent -en funció de la cursa esportiva “Four Factors” inclosa en l’esdeveniment-.

Per altra banda, també us informem que l’accés al Camp de Futbol Municipal per l’avinguda Sabina Brucart romandrà tancat en el mateix horari (diumenge dia 8, de 10:00h a 13:00h) .

 

Imatges relacionades