Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

AFECTACIONS - CARNESTOLTES 2023

El dissabte 25 de febrer, Sant Fruitós de Bages celebra una nova edició de la rua del Carnestoltes, enguany traslladant la proposta a la zona nord del municipi. El punt de concentració de la rua serà, a les 4 de la tarda, a la plaça Salvador Espriu.

Per tal de vetllar per la seguretat dels i les participants en la cercavila, a partir de les 2 del migdia i fins a les 8 del vespre, hi haurà restriccions d’estacionament per els carrers per on transita la rua i també es veurà afectada la circulació de vehicles un cop s’iniciï la marxa.

Prohibició d’estacionament i afectació a la circulació en alguns trams dels següents vials:

-Av. Lluís Companys
-Pl. Salvador Espriu
-C.Sallent (tots els que tenen intersecció amb aquest)
-C/ Padró
-C/ Joan XXIII
-Ctra. Vic
-C.Eugeni d'Ors (tots els que tenen intersecció amb aquest)
-C.Ramon i Cajal
-C.Cervantes

11.png

Pel que fa al Carnestoltes de La llar d’infants Les Oliveres, que se celebra aquest divendres 24 de febrer, a partir de les 2 del migdia i fins a 2/4 de 6, hi haurà afectacions en l’estacionament en els carrers per on transcorre la rua i es restringirà la circulació de vehicles mentre duri la cercavila.

Els carrers afectats son alguns trams dels carrers General Prim, de l’avinguda Lluís Companys, carrer Rius i Taulet i carrer Carles Buïgas.

Les zones afectades d’ambdós recorreguts estaran degudament senyalitzades i el cos de la Policia Local regularà la circulació durant la cercavila.

10.png

Imatges relacionades