Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Afectacions circulació - Marató TV3 - Diumenge 18 de desembre

El diumenge 18 de desembre s'han organitzat a Sant Fruitós de Bages diferents propostes per a tots els públics en benefici de la Marató de TV3.

Una de les propostes que se celebraran, és una trobada solidària de vehicles clàssics on es preveu la participació de més de 150 cotxes. En el marc d'aquesta activitat, els veïns i veïnes que ho desitgin podran pujar en un d'aquests vehicles i realitzar un recorregut tancat pel nucli del municipi.

Per motius organitzatius, s'habilitaran diferents zones d'estacionament per als i les participants en la trobada, els quals quedaran restringits únicament a les persones inscrites. De les 10 del vespre del dissabte 17 de desembre fins a les 4 de la tarda del diumenge 18 de desembre, aquestes zones estaran inhabilitades per a l'aparcament de la resta de vehicles. En el revés d'aquest full informatiu podeu veure les zones afectades tant pel que fa a aparcaments municipals com per la prohibició d'estacionament en alguns carrers.

En aquest mateix sentit, la plaça Alfred Figueras i els carrers Casajoana i de la Pesca i les avingudes Jaume I i Sant Joan, des del Raval i fins al Pavelló, quedaran tancades a la circulació de trànsit rodat des de les 8 del matí del diumenge i fins a les 4 de la tarda del mateix dia, i tampoc hi estarà permès l'estacionament.

Agraïm la vostra col·laboració i els animem en prendre part de les diferents activitats que es celebraran al municipi.

Arxius Adjunts