Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Afectacions en motiu dels actes de la Festa Major d’Estiu 2019

En motiu de la celebració de la Festa Major d’Estiu de Sant Fruitós de Bages es produiran algunes afectacions.

Dimarts 2 de juliol. Batibull - Rua infantil:

Els carrers afectats per la cercavila infantil són C/Eugeni d’Ors, C/ Arquitecte Gaudí, C/Ramon i Cajal, C/Germàn Duran i C/ de la Caça. Estarà prohibit estacionar-hi des de les 13.00h  fins a les 20.00 h d’aquest dimarts. A banda, es realitzaran talls intermitents en els carrers afectats des de les 18.30h a les 20.00h.

Dijous 4 de juliol. Batibull - Correaigua:

Els carrers afectats pels talls seran el C/Eugeni d’Ors, el C/Arquitecte Gaudí i el C/Cervantes i l’aparcament municipal número 2 situat al C/Germán Duran. Estarà prohibit aparcar-hi des de les 13.00 h fins a les 20.00 h. A banda, es realitzaran talls intermitents en els carrers afectats des de les 18.30h a les 20.00h.

Del dimarts 2 de juliol al dilluns 8 de juliol - Atraccions de fira a la plaça Alfred Figueras

Les atraccions de fira s’han instal·lat a la plaça Alfred Figueras el què pot comportar algunes afectacions pels residents a la zona. Horaris: Del dilluns 1 al divendres 5 de juliol de 16.00 hores a 00.00 hores. El dissabte 6 i el diumenge 7 de juliol des de les 10 del matí i fins a les 00.00 hores i el dilluns 8 de juliol des de les 10.00 hores del matí i fins a les 22.00 hores.

Divendres 5, dissabte 6, i diumenge 7 de juliol. Concerts de Festa Major

En motiu dels concerts de Festa Major que es celebraran al Cobert de la Màquina de Batre informem que és previst que finalitzin a les 02:30 de la matinada.

 Divendres 5 i dissabte 6 de juliol - Activitats al camp de futbol – Holi Party i sessions Dj’s

En motiu de les activitats que es faran a la zona del Camp de futbol, es tallarà l’accés a la zona de la següent manera:

Divendres: des de les 17:00 h de la tarda fins a les 6:00 h del matí següent no es podrà circular.

Dissabte: des de les 10 del vespre i fins a les 6:00 h del matí següent no es podrà circular per la zona.  

A banda, estarà prohibit aparcar des de les 14:00 h del divendres 5 de juliol i fins a les 8:00 h del matí del diumenge 7 de juliol, en tot l’entorn del camp de futbol municipal. Els camins afectats pels talls de circulació seran el Camí de Viladordis i el Camí del Camp de Futbol/Depuradora.

Dissabte 6 de juliol. Corretasques:

Hi haurà afectacions intermitents a la circulació des de les 19:30 h de  la tarda fins a les 00:30 hores

Els carrers afectats, seguint el recorregut del corretasques, seran els següents:

C/German Duran, C/Ramon i Cajal, C/Sant Valentí, C/ Joan XXIII, Plaça del Pintor Casas, C/del Montpeità, Crta./Vic, Prolongació del C/Padró,  Plaça Pau Casals, C/Rius i Taulet,  C/General Prim, C/Sallent, C/Jaume Balmes, C/Jacint Verdaguer, C/Padró, c/ Sant Benet, C. Montserrat i C/Nou.

Diumenge 7 de juliol. Castell de focs:

Els carrers afectats seran el C/Arquitecte Gaudí, el C/Eugeni d’Ors i la Crta/Vic. Es prohibirà aparcar des de les 18:00 h de la tarda fins les 23:30 h, i el tall de carrers es realitzarà de 22:15 h a 23:15 h.

A part, no es permetrà el pas de vehicles pel carrer Eugeni d’Ors mentre duri el llançament de pirotècnia amb inici a les 22:45 h i d’una durada prevista de 30 minuts.

Totes les zones estaran degudament senyalitzades i en cas d’emergència cal trucar a la Policia Local per tal de resoldre qualsevol tipus d’incidència.

Agraïm per endavant la col·laboració de tots els veïns i demanem disculpes per les molèsties que es puguin ocasionar.