Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Afectacions en motiu La Vuelta al seu pas per Sant Fruitós de Bages

El diumenge 27 d’agost la 88a Vuelta Ciclista a Espanya passarà per Sant Fruitós de Bages en la seva segona etapa.

El pas de ciclistes es realitzarà al llarg de tota la N-141c, entrant des de Navarcles i sortint direcció Manresa, amb afectacions al nucli, a La Rosaleda, i a Torroella de Baix.

La previsió és que la caravana de vehicles arribi al municipi cap a les 14:15 hores i el pas dels ciclistes sigui a les 15:15 hores.

Des de les 8 del matí i fins a les 4 de la tarda del mateix dia 27, estarà prohibit estacionar a banda i banda de la carretera de Vic, tot i això sí que estarà permesa la circulació per aquest vial fins al moment en què s’activi el dispositiu.

Els propietaris de guals ubicats a la carretera de Vic, no podran entrar i sortir dels mateixos des de les 13:00 i fins les 16:00 hores.

Pel què fa als veïns i veïnes dels barris de Torroella de Baix i La Rosaleda se’ls habilitaran les entrades i sortides en la mesura que sigui possible sempre hi quan no sigui en el moment del pas de la cursa.

Les restriccions a la circulació de vehicles començaran al voltant de les 13:00h i s’allargaran fins a les 16:00 hores. Durant aquest període, es realitzaran restriccions i talls a la circulació segons l’operativa de la cursa i al pas dels ciclistes pel municipi hi haurà un tall total de la circulació a tota la N141c i carretera de Vic, en ambdós sentits de la circulació. Aquesta previsió horària es pot veure alterada per motius d’organització i/o pel desenvolupament de la cursa.

Des de l’Ajuntament s’habilitaran circuits interiors per tal de facilitar la mobilitat als veïns i les afectacions a la circulació estaran degudament senyalitzades. Els agents de la Policia Local vetllaran pel seu correcte funcionament amb el suport de Protecció Civil. En cas d’emergències durant aquest període caldrà contactar amb el telèfon d’emergències 112.

Des de l’Ajuntament us demanem col·laboració per al compliment d’aquestes mesures per tal de poder garantir el transcurs correcte de la cursa i vetllar per la seguretat dels participants. En aquesta línia us demanem que planifiqueu amb antelació les vostres entrades i sortides del municipi, si coincideixen amb la franja horària esmentada.

Finalment us animem a ser presents com a espectadors d’aquesta cursa que atrau els millors ciclistes internacionals.