Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Afectacions i recorregut Cavalcada Reis 2024

El divendres 5 de gener, Ses Majestats els Reis d'Orient arribaran un any més a Sant Fruitós de Bages amb les seves carrosses i tota la comitiva reial.

La sortida de la rua s'iniciarà, com ja és tradicional, a l'avinguda de Les Brucardes a 2/4 de 7 de la tarda. Per aquest motiu, aquesta via quedarà restringida al pas de vehicles des de les 6 de la tarda i fins a finalitzar l’acte. Els veïns de la urbanització podran entrar i sortir per l'avinguda Sabina Brucart, seguint el camí de la depuradora. Pel que fa al recorregut pel nucli del municipi, la comitiva continuarà el seu pas per l'avinguda Sant Joan fins a la plaça Alfred Figueras per travessar la carretera de Vic cap al carrer Sallent. A continuació es dirigirà al carrer Jaume Balmes i l’avinguda Joan XXIII fins a enllaçar amb el carrer Arquitecte Gaudí i el carrer German Duran. La cavalcada finalitzarà sota el Cobert de la Màquina de Batre.

Des de les 2 del migdia i fins al finalitzar l’acte, l'accés a la circulació de vehicles a la zona afectada quedarà restringit i no es podrà estacionar en els vials per on transcorre la rua per tal de facilitar la mobilitat i seguretat dels i les participants. En cas de pluja, la comitiva reial es dirigirà directament al Cobert de la Màquina de Batre.

Agraïm per endavant la vostra col·laboració i desitgem que gaudiu de la cavalcada de reis 2024.

AFECTACIONS CAVALCADA 2024.png

Imatges relacionades