Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ajuntament i Airpirineus volen portar un mòdul de formació aeronàutica a Sant Fruitós de Bages

En el transcurs d’una visita de l’alcalde a l’aeròdrom de Sabadell, el gerent d’Airpirineus, ha ofert la possibilitat de portar estudis de formació professional relacionats amb l’aeronàutica a Sant Fruitós.

L’alcalde ha fet una visita a les instal·lacions de Futurhangars a l’aeròdrom de Sabadell per conèixer de primera mà un cicle formatiu de FP de grau mitjà de planxa i pintura, que alumnes d’un institut de la ciutat poden cursar. Batanés ha estat convidat pel el gerent d’Airpirineus i copropietari de l’aeròdrom de Sant Fruitós de Bages.
L’alcalde, que porta de l’àrea d’educació, ha pogut entrevistar-se amb els professors que imparteixen aquests mòduls de la formació professional i ha pogut comprovar la qualitat de les instal·lacions on es realitzen les pràctiques amb avions reals.
L’alcalde ha recollit la proposta i s’ha compromès ha iniciar els passos necessaris per mirar d’implantar un nou mòdul al municipi, amb l’Institut Gerbert d’Aurillac i les instal·lacions de l’aeròdrom com a centres per impartir un cicle formatiu.
A la visita va assistir també la tècnica d’Ensenyament de l’Ajuntament de Sant Fruitós, el director de l’Institut Gerbert d’Aurillac, el coordinador territorial del Departament d’Ensenyament, el gerent d’Airpirineus, el gerent de Futurhangars i professors de l’Institut Castellarnau que imparteix el grau mitjà de la FP. Aquest cicle formatiu que combina la formació en aules de l’institut i les pràctiques als hangars de l’aeròdrom és producte d’un conveni entre la Generalitat i l’empresa privada Futurhangars -participada per Airpirineus-.