Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ajuts per a l'obertura de nous comerços i la reforma i millora d'establiments comercials

Es subvenciona el 50% de les despeses, fins a un màxim de 5.000 euros.

La Generalitat ha obert la convocatòria d'un programa d'ajuts per impulsar el sector del comerç i dels serveis i fomentar-ne la competitivitat i qualitat.

 

Aquesta línia va dirigida a professionals autònoms, empreses titulars d'establiments de comerç i serveis situats a peu de carrer, i de parades de mercats municipals sedentaris i no sedentaris.

 

La subvenció inclou 2 àmbits:

 

- Per l'obertura de comerços: subvenciona despeses de compra i lloguer d'un nou local. També pot incloure despeses derivades de l'obertura de l'establiment (obres, projectes d'interiorisme, instal·lacions, mobiliari, actuacions d'embelliment d'aparadors, etc.). Poden ser activitats de comerç al detall o serveis.

 

- Per la reforma d'establiments: subvenciona despeses de reforma d'establiments comercials o de serveis (despeses de reformes d'obra menor als establiments dels quals es tingui la titularitat d'almenys 10 anys. No cobreix despeses de maquinària ni mobiliari.)

Els ajuts cobreixen fins al 50% del cost, amb un màxim de 5.000 euros, i es requereix una despesa mínima de 2.000 euros.

Aquest ajut es pot sol·licitar fins al pròxim 31 de desembre a través del següent ENLLAÇ

Per a més informació podeu contactar amb l'Oficina de Recuperació Econòmica a través de sfb.promocio.econom@santfruitos.cat o trucant al 93 878 97 02.