Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aleix Soler, campió de Catalunya de judo aconsegueix el bronze al Campionat d'Espanya a Jaca

L’Aleix Soler de Sant Fruitós de Bages va participar-hi després de classificar-se directament al proclamar-se campió de Catalunya per quart any consecutiu i guanyar el rànquing català.

El cap de setmana del 9 i 10 de maig, es va celebrar a Jaca, el Campionat d’Espanya de Judo, per a les categories infantil i cadet.

L’Aleix Soler de Sant Fruitós de Bages va participar-hi després de classificar-se directament al proclamar-se campió de Catalunya per quart any consecutiu i guanyar el rànquing català.

Va aconseguir pujar al podi amb un molt bon resultat, un merescut i ben lluitat bronze, aquesta important competició reuneix anualment als millors judoques de cada comunitat autònoma, units en una única competició a nivell nacional.

L’Aleix tanca la temporada aconseguint podi en totes les competicions de la seva categoria tant d’àmbit autonòmic, estatal i internacional.

Cal recordar, que el santfruitosenc, va iniciar-se en aquesta disciplina a través de l’escola Monsenyor Gibert, on va començar com a extraescolar quan tenia 4 anys, actualment entrena de manera constant a Manresa, a l’Esport 7, gimnàs dedicat a l’especialització de diverses disciplines orientals, principalment la del Judo, disciplina que aporta uns valors bàsics en el creixement humà, indicada i propicia tan per petits com per grans.

L’Aleix compta amb el suport de l’Ajuntament de Sant Fruitós, ja que aquest any ha obtingut una beca que el nostre ajuntament disposa per els esportistes de la nostre població.

Pels èxits aconseguits i que al llarg del temps esperem que en pugui aconseguir molts més, animem a la motivació de tots els petits esportistes del nostre poble, a participar activament en les propostes que ens ofereixen des de l’Ajuntament, les escoles i diverses entitats o organismes de la nostre població.

Finalitzada la temporada de les competicions, agrair el recolzament , suport i ànims rebuts per molta gent, així com a l´Ajuntament de Sant Fruitós de Bages per la beca que han pogut aprofitar els esportistes de casa nostra.

Regidoria d’Esports