Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Alumnes de l'INS Gerbert d'Aurillac participaran en la V Trobada de Joves de la Xarxa de Memòria i Prevenció del feixisme Mai Més

El proper dijous 27 d’abril, Gavà acollirà una nova trobada de joves antifeixistes de la Xarxa Mai Més que impulsa l’Amical de Mauthausen i altres camps. Més de 150 nois i noies d’una vintena de centres de secundària del país, entre ells de l’institut fruitosenc, es trobaran a la ciutat per a compartir experiències i manifestar el seu compromís en la lluita per la memòria i contra el feixisme.

La trobada tindrà una primera part amb la visita al Refugi Antiaeri de la Rambla de Gavà, i una acció simbòlica dels grups de joves al voltant d’una instal·lació sobre els Drets Humans.

La segona part es desenvoluparà a l’Espai Maragall de Gavà, on inicialment es podran visitar els treballs, fotografies i instal·lacions d’alguns centres participants, i on representants dels instituts presentaran les seves experiències i propostes.

En el transcurs de la trobada es farà lliurament del II Premi Montserrat Roig de creació històrica literària que l’Amical ja va instaurar l’any passat; i també es farà una nova presentació de l’espai “Joves per la preservació de la Memòria” a les xarxes socials.