Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ángel Uranga presenta la seva obra pictòrica a la nova biblioteca de Sant Fruitós

El pintor basc Ángel Uranga va presentar el passat divendres a la sala Polivalent de la nova Biblioteca de Sant Fruitós la seva obra pictòrica davant d’una quarantena d’assistents.

El pintor basc Ángel Uranga va presentar el passat divendres a la sala Polivalent de la nova Biblioteca de Sant Fruitós la seva obra pictòrica davant d’una quarantena d’assistents. En aquest acte, Uranga va fer entrega d’un dels quadres de la sèrie El Quixot, que es va ubicar a una de les sales de la biblioteca municipal. Durant la classe magistral que va oferir, i a la que van assistir diversos artistes de la comarca, va mostrar alguns dels seus quadres sobre vehicles i peces del seu últim treball-estudi sobre Les senyoretes del carrer d’Avinyó de Picasso. Després de la inauguració, l’alcalde de Sant Fruitós, Joan Carles Batanés, va convidar al pintor basc a signar el llibre d’honor de l’Ajuntament en agraïment al seu lligam durant anys al municipi i a la donació del seu quadre.


Una petita part de la mostra d’Uranga es pot visitar fins el proper 24 de novembre a la biblioteca de Sant Fruitós en l’horari habitual de les instal•lacions.