Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aprovat al ple municipal el projecte d'ampliació de la nova residència de Sant Fruitós

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages va aprovar el dimecres 10 de desembre al ple municipal l’ambiciós projecte d’ampliació de la nova residència d’avis que passarà de les 20 places actuals a les 71 previstes. 

 Les obres s’iniciaran les properes setmanes després que els usuaris de la llar es traslladessin la setmana passada a la residència de Santpedor que els acollirà fins que finalitzi la renovació.

El projecte aprovat preveu la construcció d’habitacions individuals per a garantir la intimitat dels residents i diversos espais de convivència en els que hi haurà cuines que permetin mantenir les habilitats dels avis als fogons. També es preveuen serveis específics per treballar, de manera individualitzada, amb persones amb problemes d’Alzheimer i altres demències. En la vessant lúdica, destaca la construcció d’un spa i d’una zona exterior per a activitats lúdic-esportives.

La nova residència esdevé un dels objectius que es va fixar el govern municipal a l’assumir la responsabilitat i que ara es farà realitat gràcies al treball en equip de l’Ajuntament per tirar endavant aquest projecte que permetrà incrementar la qualitat de vida de moltes persones.