Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest cap de setmana, activitats esportives i lúdiques a l'aire lliure a Sant Fruitós amb els Benet Games

• Tindran lloc a la zona del Bosquet i Món Sant Benet.<br />• Diputació de Barcelona, Món Sant Benet, Flaix FM i prop de vint entitats i empreses més col·laboren en l’organització.<br />• Les activitats al Bosquet provocaran un tall de circulació de l’avinguda Jaume I i l’avinguda Sant Joan entre el Camí de Viladordis fins el carrer German Duran

Els Benet Games agafen protagonisme en l’agenda lúdica d’aquest cap de setmana, 3 i 4 d’octubre, a la Catalunya Central. Organitzats per l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages enguany destaca l’ampliació del nombre de propostes que permetran conèixer jocs i esports que marquen tendència. Els dos espais centrals seran a la zona del Bosquet i Món Sant Benet.

Percepcions d’ingravitat (antigravity) o d’estar immersos en una gran onada marina (tarp surf) formen part de l’extens programa que s’està acabant d’enllestir. A banda hi ha confirmades accions canoes al riu Llobregat; paracaigudisme; freestyle; bateig de submarinisme (a les piscines municipals); caminada; rocòdrom; patinets, skate extrem; entrenament d’alt rendiment (spartan race), tricicles, tir amb arc infantil; passejades en cavall; etc. Les activitats estan pensades per a perfils de públic i edats diferents. Una de les més singular serà l’exhibició del primer rider de l’estat en cadira de rodes i que permetrà comprovar les capacitat d’aquest esportista.

En la primera edició, la de l’any passat, es va demostrar que els Benet Games són atractius i que els joves i els que no ho són tant poden apropar-se a nous jocs i pràctiques esportives que difícilment tenen a l’abast en un altre context.


Els Benet Games són una realitat gràcies a l’organització de l’Ajuntament de Sant Fruitós i la col·laboració de Món Sant Benet, Diputació de Barcelona i Flaix FM. Actualment hi ha confirmada la implicació directa d’un total de 16 entitats o empreses relacionades amb el món de l’esport i el lleure.

Podeu consultar totes les activitats i horaris a www.benetgames.cat

Afectació al trànsit
Les activitats faran que a la zona del Bosquet calgui realitzar un tall en la circulació de vehicles de l’avinguda Jaume I i l’avinguda Sant Joan, entre el Camí de Viladordis fins el carrer German Duran. Els tall afectarà des de les 11 del matí fins a dos quarts de 8 del vespre al carrer Lluís Castells, entre l’avinguda Sant Joan i carrer de la Pesca (accés per veïns) i a la Plaça Alfred Figueras (accés per carrer Casajuana). Els veïns dels carrers Fruitós Verneda, Pere Clapera i Francesc Ardèvol podran accedir i sortir d'aquestes vies pel carrer Mestre Josep Simon.