Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest dimecres s'obre al Nexe de Sant Fruitós de Bages l'exposició "Controles?" per prevenir el consum de drogues

Aquest dimecres 30 de setembre s’obrirà al Nexe l’exposició “Controles?” que presenten la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Sant Fruitós per donar a conèixer els riscos de les drogues i com prevenir-ne el consum. Aquesta iniciativa està adaptada a les circumstàncies actuals de consum posant especial atenció en adolescents i les seves famílies.

La mostra vol que es prengui consciència que el risc de les drogues existeix, és real. Els organitzadors de l’exposició creuen que “informar-se és un primer pas però hem d’anar més enllà, avançar-nos i prevenir-ne el consum i les conductes de risc. Com? Promovent actituds responsables, treballant les habilitats per la vida i reflexionant sobre l’estil educatiu dels pares i les mares en benefici dels fills i filles”.

L’exposició és oberta a tothom, adolescents, joves i famílies, i estarà al Nexe del 30 de setembre al 8 d’octubre oberta al públic de 17 a 19h. En la resta d’horaris s’han programat visites per a alumnes de l’Institut Gerbert d’Aurillac, l’escola Paidos i pares i mares.

 

Imatges relacionades