Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Arriba la 24a Marxa del terme de Sant Fruitós de Bages aquest diumenge 23 de gener

La matinal es reprèn després que no es pogués celebrar en l’anterior edició.

Aquest diumenge 23 de gener, en el marc de la Festa Major d'Hivern de Sant Fruitós de Bages, torna la Marxa del terme sota el lema "Tornem a caminar".

Aquesta proposta de natura i esport, organitzada pel Grup Excursionista Posa't en marxa, proposa en aquesta edició 2 recorreguts de diferent distància i dificultat.

La caminada més popular, és un recorregut d'11,88 km, amb un desnivell acumulat de poc més de 100 metres, que sortirà des del Bosquet per dirigir-se cap al bosc espès, el polígon del Grau, el ramal de la Sèquia fins a la zona de l'aeròdrom per retornar cap al Bosquet passant pels horts de la Sagrera.

La caminada llarga realitzarà un recorregut de 21,75 km, amb un desnivell acumulat de 200 m, que realitzarà el mateix recorregut que la caminada popular i un cop a la zona de l'aeròdrom es dirigirà cap a Sant Jaume d'Olzinelles per retornar al Bosquet.

Els dos recorreguts inclouran diferents punts d'avituallament i el recorregut estarà degudament senyalitzat pels participants en cadascun dels recorreguts.

La sortida es durà a terme entre les 8 i les 9 del matí des del Nexe Espai de Cultura, on s'entregarà el braçalet distintiu a totes les persones que s'hagin inscrit prèviament. En aquesta edició, caldrà que les persones que hi participin es portin de casa el seu propi got. En cas que no en disposin podran comprar-ne un a la sortida de la caminada.

Les inscripcions es poden comprar per 10 € AQUÍ o presencialment a Foto Isidre o al gimnàs V2O.

Serà important que totes les persones participants col·laborin amb l’organització per tal de complir les mesures Covid-19. Caldrà utilitzar la mascareta sempre, excepte quan s’estigui caminant i es pugui mantenir la distància de seguretat. En els avituallaments caldrà també portar la mascareta fins que s’estigui situat en un espai sense aglomeració de persones.

En cas que no s'hagi complert l'aforament permès, es podran dur a terme inscripcions el mateix dia de la caminada, al preu de 13 €, al Nexe- Espai de Cultura.

Més informació a https://posatenmarxa.blogspot.com/