Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Arriba la 26a Marxa del Terme de Sant Fruitós de Bages

La matinal serà el diumenge 28 de gener amb dos recorreguts.

El diumenge 28 de gener, en el marc de la Festa Major d'Hivern de Sant Fruitós de Bages, arriba la 26a edició de la Marxa del Terme.

Aquesta proposta de natura i esport, organitzada pel Grup Excursionista Posa't en Marxa, va aplegar en l’anterior edició més de 2.000 participants.

Enguany es proposen dos recorreguts de diferent distància i dificultat: la caminada més popular, de 15,44 km i la caminada llarga de 25 km.

Les dues marxes sortiran des del Bosquet i es dirigiran cap a La Sagrera per continuar en direcció a l'ermita de Santa Anna de Claret, el Mas Casa Coll i l'ermita de Sant Ponç. En aquest punt els dos itineraris es dividiran i la marxa curta continuarà cap al bosc de les Olzinelles, el Mas de les Oliveres per continuar cap a la Torre de Sanmartí i retornar al Bosquet. Els participants en el recorregut llarg es dirigiran cap a l'aqüeducte del Torrent de la Sala, el Serrat dels Morts, el pla dels Abadals, el Roure Gros, i en travessar la C-16 realitzaran el mateix camí de tornada que en el recorregut curt.

Els dos recorreguts inclouran diferents punts d'avituallament.

La sortida es podrà realitzar entre les 8 i les 9 del matí des del Nexe Espai de Cultura, on s'entregarà el braçalet distintiu a totes les persones que s'hagin inscrit prèviament. Es recomana que totes les persones que hi participin portin de casa seva el seu propi got per tal de reduir envasos.

Les inscripcions es poden fer anticipadament per 10 €, fins al dia 26 de gener, en línia AQUÍ o presencialment a joanan33@2.0 fotografia o al gimnàs V2O.

El mateix dia de la caminada es podran fer inscripcions per 14 € al Nexe Espai de Cultura.

Per a més informació consultar a https://posatenmarxa.blogspot.com/