Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Arriba la 57a edició de les enramades del carrer Nou

Els dies 8 i 9 de juliol el carrer es vesteix de gala amb propostes per tots els veïns i veïnes.

Les Enramades del carrer Nou celebren enguany el 57è aniversari d'aquesta festa i han organitzat activitats per a petits i grans el divendres 8 i el dissabte 9 de juliol.
La festa començarà aquest divendres amb un sopar de vins i tapes a partir de les 8 del vespre i a continuació una sessió de DJ.

El dissabte 9 de juliol, a partir de les 10 del matí, se celebrarà la tradicional Festa del fang, per a nens i nenes de 6 a 14 anys. Els premis d'aquest concurs s'entregaran el mateix dissabte a les 6 de la tarda.

A les 12 del matí els més petits podran gaudir de diferents jocs de cucanya i d'aigua i al migdia, a la 1, arribarà el manguerassuu! que refrescarà a tothom.

A la tarda, un cop acabada l'entrega de premis, hi haurà xocolatada popular i a partir de 2/4 de 8 del vespre una tarda de bingo.

Les festes d'aquest carrer acabaran amb l'actuació de l’esbart Som Riu d'Or, a partir de 2/4 d'11 de la nit.

Per tal de poder celebrar les Enramades amb seguretat, del divendres 8 de juliol a les 19:00 hores i fins al dilluns 11 de juliol a les 13:00 hores, el carrer Nou quedarà restringit a la circulació de vehicles.

L'aparcament en aquest carrer també estarà prohibit a partir del divendres a les 08:00 hores del matí i fins dilluns a les 13:00 hores de la tarda. Els veïns i veïnes que tenen aparcaments en aquest tram del carrer no podran realitzar entrades i sortides durant aquest període.