Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Arriba la 59a edició de les enramades del carrer Nou

Els dies 12 i 13 de juliol el carrer es vesteix de gala amb propostes per tots els veïns i veïnes.

Les Enramades del carrer Nou celebren enguany el 59è aniversari d'aquesta festa i han organitzat activitats per a petits i grans el divendres 12 i el dissabte 13 de juliol.

La festa començarà el divendres 12 de juliol amb un sopar de vins i tapes acompanyat pel concert de la formació "Terç de jazz" i a partir de 2/4 de 10 del vespre sessió amb DJ Rizzo.

El dissabte 13 de juliol, a partir de les 10 del matí, se celebrarà la tradicional Festa del fang, per a nens i nenes de 6 a 14 anys. Els premis d'aquest concurs s'entregaran el mateix dissabte a les 6 de la tarda.

A les 12 del matí els més petits podran gaudir de diferents jocs de cucanya.

A la tarda, un cop acabada l'entrega de premis, hi haurà xocolatada popular i a partir de 2/4 de 8 del vespre una tarda de bingo.

Les festes d'aquest carrer acabaran amb l'actuació musical del grup de gent gran del municipi" La tercera Joventut" a partir de les 10 de la nit.

Per tal de poder celebrar les Enramades amb seguretat, del dijous 11 de juliol a les 8 del vespre i fins al diumenge a la 1 de la matinada, el carrer Nou quedarà restringit a la circulació de vehicles.