Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Arriba la cinquena edició de la iniciativa "Netegem el nostre entorn"

El proper diumenge 15 de maig , Sant Fruitós de Bages participa en la celebració a nivell europeu de l’European Clean Up Day, una iniciativa per tal de netejar l’entorn.

L’Àrea de Medi Ambient organitza per cinquè any consecutiu una operació de neteja amb el suport de de l’Agència de Residus de Catalunya i la Diputació de Barcelona. L’objectiu és netejar l’entorn de Sant Fruitós de Bages amb l’ajut de voluntaris.

Tothom interessat en participar-hi pot inscriure’s per telèfon a l’ajuntament (93 878 97 00), per correu electrònic (mediambient@santfruitos.cat) o a través de la web municipal a : http://www.santfruitos.cat/ambits/medi-ambient-i-consum/netegem-el-nostre-entorn/

El punt de trobada dels participants serà al Nexe i per primera vegada es podrà realitzar al desplaçament fins al punt de neteja a peu o en bicicleta. La sortida es realitzarà a les 8.00 del matí, on hi haurà un petit esmorzar. Seguidament, s’iniciarà el desplaçament fins el punt de neteja. A mig matí, hi haurà un punt d’avituallament amb entrepans i beguda. La matinal de neteja finalitzarà a les instal·lacions de la deixalleria municipal, on es pesaran els residus recollits. En la passada edició es va recollir gairebé mitja tona de deixalles de tot tipus.

L’entitat excursionista “Posa’t en marxa”, els voluntaris de l’ADF Pla de Bages i el Grup 365 col·laboren en la organització. Com el darrers anys, l’empresa UTE Servitransfer- Nordvert, concessionària del servei de recollida de residus municipals i neteja viària, també hi col·laboren per millorar la gestió dels residus recollits durant el matí.