Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Arriba la desena edició del campus Vitamina-E a Sant Fruitós de Bages

Del 26 de juny al 28 de juliol, Sant Fruitós de Bages celebra, un any més, una proposta lúdica i esportiva adreçada als infants i joves del municipi.

El campus d’estiu Vitamina-E arriba enguany a la seva 10ena edició oferint als sanfruitosencs un munt d’activitats durant els matins d’estiu. Enguany les activitats es duran a terme durant 5 setmanes, del 26 de juny al 28 de juliol.
Aquesta activitat esportiva de l'estiu a Sant Fruitós de Bages, organitzada per l'Ajuntament i el Consell Esportiu del Bages va dirigida a nens des dels 3 fins als 14 anys.

L’horari serà des de les 9 del matí fins a la una del migdia, amb la possibilitat d’ampliar l’horari de 8 a 9 i de 13 a 14 hores.

El termini per a realitzar les inscripcions serà del 30 de maig al 10 de juny, a l’oficina de l’Àrea d’Atenció a les persones els matins de 9 a 14 hores o a les tardes de dilluns a dijous de les 16:30 a les 20:30 hores a les oficines del NexeJove ubicades al Nexe- Espai de Cultura.

Les places són limitades i en un inici es podrà fer la inscripció per a un màxim de 4 setmanes, ampliables en el cas d’existir places vacants.

Per tal de resoldre tots aquells dubtes o qüestions que puguin sorgir als pares, s’ha programat uns sessió informativa pel proper dimarts 30 de maig a les 8 del vespre al Nexe-Espai de Cultura on es donarà informació més detallada de totes les activitats.

 

Arxius Adjunts