Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Arriba la dotzena edició del campus Vitamina a Sant Fruitós de Bages

Del 25 de juny al 2 d’agost, Sant Fruitós de Bages ofereix, un any més, una proposta lúdica i esportiva adreçada als infants i joves del municipi
Cartell informatiu
Cartell informatiu

El campus d’estiu Vitamina arriba enguany a la seva 12a edició oferint als sanfruitosencs un munt d’activitats durant els matins d’estiu. Enguany les activitats es duran a terme durant 6 setmanes, del 25 de juny al 2 d’agost.

Aquesta activitat lúdica de l'estiu a Sant Fruitós de Bages, organitzada per l'Ajuntament i el Consell Esportiu del Bages va dirigida a infants nascuts del 2005 al 2015 (ambdós inclosos).

L’horari serà des de les 9 del matí fins a la 1 del migdia, amb la possibilitat d’ampliar l’horari de 8 a 9 i de 13 a 14 hores. I aquest any com a novetat hi haurà la possibilitat d’allargar de 13 a 15 hores portant el dinar en una carmanyola.

El termini per a realitzar les inscripcions és del 20 de maig al 7 de juny, a l’oficina de l’Àrea d’Atenció a les persones (C/ Padró 74) els matins de 9 a 14 hores i de dilluns a dijous a les oficines del Nexe-Jove, de 16:30 a 20:30 hores. Enguany també es poden fer inscripcions via telemàtica, podeu trobar les instruccions a la pàgina web a partir del dilluns dia 20 de maig (https://www.santfruitos.cat/ambits/esports/campus-vitamina) Les places són limitades a 350 infants i joves per setmana. Enguany els participants poden inscriure’s les 6 setmanes completes.

Per tal de resoldre tots aquells dubtes o qüestions que puguin sorgir als pares, s’ha programat una sessió informativa pel proper dijous 30 de maig a les 8 del vespre al Nexe-Espai de Cultura on es donarà informació més detallada de totes les activitats.