Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Arriba la quarta edició del Comerç al carrer dels establiments de Sant Fruitós de Bages

El dissabte 5 de novembre el comerç organitza una matinal de descomptes, promocions i animació.

El dissabte 5 de novembre, l'Associació de Comerciants de Sant Fruitós de Bages, amb el suport de l'Ajuntament, ha organitzat la quarta edició de festa del Comerç al carrer que començarà a 2/4 de 10 del matí i s'allargarà fins a 2/4 de 2 del migdia.

Els establiments participants exposaran els seus productes a les portes de cada botiga i oferiran els seus millors productes amb descomptes, promocions especials i obsequis.

Els clients que comprin als establiments adherits rebran tiquets gratuïts per poder recollir una paperina de castanyes a la plaça de la Vila.

En aquesta quarta edició, s'ha organitzat el concurs en família "Endreça el comerç de Sant Fruitós", una iniciativa on els i les participants hauran de trobar els productes que no encaixen en cadascun dels establiments. A través d'una butlleta que es podrà recollir en cadascuna de les botigues caldrà marcar totes les incidències que es trobin i portar la butlleta plena a la plaça de la Vila on se’ls farà entrega d'un premi sorpresa emmarcat en el Mercat de Nadal.

Durant tot el matí la Xaranga Màgic animarà carrers del municipi.

Aquesta jornada de comerç al carrer vol dinamitzar i donar visibilitat als establiments del poble i fomentar el consum de proximitat.