Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Arriba la quarta edició dels Benet Games a Sant Fruitós de Bages

El festival d’esport, natura i música organitzat per l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages serà els dies 7 i 8 d’octubre i comptarà amb més de 40 activitats.

L’emblemàtic Bosquet de Sant Fruitós de Bages tornarà a acollir el cap de setmana del 7 i 8 d’octubre la quarta edició del festival Benet Games. Un festival familiar que combina activitats a l’aire lliure per a nens i nenes de totes les edats amb proves esportives de tots els nivells, exhibicions i música.

Les més de 40 activitats que tindran lloc durant tot el cap de setmana quedaran repartides en els diferents espais i ordenades segons la seva temàtica. D’aquesta manera, dins l’espai Aventura hi haurà activitats com el rocòdrom, la tirolina, tricicles reclinats i un circuit d’habilitats de fusta, en l’espai Aigua el bateig de submarinisme i el paddle surf, dins l’espai Tendències, activitats com el longboard, l’skate i el pumtrack, en l’espai Infantil els inflables i el tir amb arc i dins l’espai Aire un taller d’estels, entre moltes altres.

En el marc de les proves esportives, hi haurà des de competicions d’alt nivell com és el cas de les 3h de resistència en BTT que tindrà lloc el dissabte a les 16h (inscripcions a ticketoci.net http://www.ticketoci.net/ca/benet-games-286), o l’Open Infantil BTT i el BikeTrial, fins a proves de caràcter més lúdic, com és el cas de la Four Factors Race de diumenge (inscripcions a ticketoci.net http://www.ticketoci.net/ca/4-factors-285) o la caminada i pedalada popular de dissabte al matí.

L’horari del festival serà dissabte de 10h a 20h i diumenge de 10h a 15h. Dins d’aquesta franja horària també hi haurà animacions musicals amb ball i coreografia obertes a tothom qui vulgui participar. També hi haurà exhibicions amb una part competitiva com és el cas dels salts amb bmx i l’street workout.

Més informació a: www.benetgames.cat