Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Arriba la Setmana Barça jugadors

La setmana vinent, del 15 al 20 de juny, s’organitza a Sant Fruitós de Bages la Setmana Barça jugadors, una setmana plena d’activitats per a totes les edats.

El programa és el següent:
Dilluns 15 a les 18:00h. a la Biblioteca, xerrada Enganxa’t a l’esport, a càrrec d’un exjugador del FC Barcelona, on explicarà com l’esport serveix de factor de protecció davant conductes de risc.
Dimarts 16 a les 19:00h. a la Biblioteca es durà a terme una xerrada sobre els valors de l’esport dirigida als pares i mares dels infants inscrits a l’activitat de divendres.
Dimecres 17 a les 19:30h. a la Biblioteca es realitzarà la presentació del Diccionari Jugadors FC Barcelona i serà a través d’una taula rodona amb els autors d’aquest primer diccionari oficial de jugadors del Barça.
Dijous 18 un grup d’exjugadors del Barça visitaran la gent gran a la Residència de Santpedor.
Divendres 19 els nens i nenes inscrits a l’activitat, podran gaudir d’una tarda de futbol al Camp Municipal de Futbol, on es treballaran els valors i els hàbits en l’esport.
Aquestes activitats les organitza l’Agrupació Barça Jugadors, que dissabte 20 celebrarà al Camp de futbol la 14a. Trobada d’exjugadors del Barça en una matinal de partits de futbol.

Regidoria d’Esports

Arxius Adjunts