Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Arriba la Setmana de la Gent Gran amb un programa d'activitats per a tots els gustos

Des del dilluns 24 i fins el diumenge 30 d’abril, Sant Fruitós de Bages s’aboca amb la gent gran del municipi amb una setmana d’activitats variades.

La presentació de les activitats de la setmana és el primer dels actes programats. Serà el proper dilluns 24 d’abril, a les 5 de la tarda a L’Esplai. La dinamització de l’acte anirà a càrrec de Maria Navarrete i en finalitzar l’Associació Gent Gran oferirà una xocolatada.

El dimarts 25, a les 4 de la tarda a l’Esplai, es celebrarà una sessió de Cinefòrum de la mà de Sònia Díaz, sociòloga de la Cooperativa Sienna.

Pel dimecres 26 d’abril s’ha programat una jornada saludable que s’allargarà fins la tarda. A 2/4 d’una del migdia els participants faran una caminada fins a la Granja les Pedreres on posteriorment es realitzarà un taller amb animals i es dinarà en el mateix espai. A les tres de la tarda, la Gisela Baraldés dirigirà una sessió d’estiraments saludables. A les 4 de la tarda la Policia Local de Sant Fruitós oferirà una xerrada de seguretat ciutadana i prevenció.

El dijous 27, els participants podran gaudir d’una excursió a Blanes on es visitarà el Jardí Botànic, la Llotja i el Port. El preu de la sortida és de 29,90€ i inclou el dinar. La sortida es realitzarà a ¼ de 10 del matí des del Pavelló Municipal i les inscripcions són obertes fins el proper 25 d’abril a l’Esplai.

Divendres arriba el plat fort de la setmana amb el dinar de la Gent Gran a 2/4 de 2 del migdia a càrrec de l’Ajuntament; prèviament es celebrarà una missa Rociera, a les 12 del migdia a l’Església. Durant el dinar s’homenatjarà als avis més grans del poble. Recordem que les inscripcions s’han de realitzar a l’àrea d’atenció a les persones de l’ajuntament abans del proper 26 d’abril.

Pel dissabte 29 s’ha programat una tarda de Bingo a l’Esplai que començarà a les 4 de la tarda. I el diumenge serà el torn de l’espectacle “La tercera joventut. Tarda d’estrelles” a càrrec del grup de playback de l’Esplai a les 6 de la tarda al teatre Casal Cultural. El preu de les entrades és de 5€ i es posaran a la venda el mateix dies de la funció.

Durant tota la setmana es podran veure les manualitats fetes per la gent gran a l’Esplai i les maquetes creades per Angel de la Rosa a la Biblioteca Municipal.

A banda, el dissabte 13 de maig, fora de la setmana de la gent gran, s’anima a tothom a prendre part al Ball de Gala a les 6 de la tarda a L’Esplai.

 

 

Imatges relacionades